tricouri haioase

Pagini

miercuri, 7 aprilie 2010

Mentalitatea clasică a comunistului : cenzura.



Dacă aţi citit cu atenţie afişul respectiv,vă puteţi da seama ce probleme de viaţă au aceşti minunaţi vecini.Mâţele,aproape insesizabile în bloc şi rareori mai mult de 1-2 pe scară,şi asta doar seara,se pare că sunt vinovate de răul incalificabil al locaţiei.
Mult mai puţin important este faptul că,la +12 spre +20 de grade Celsius,în ultimele 3 zile,calorifele din locuinţe au ars ca şi cum am fi trăit cea mai geroasă primăvară.Au fost atât de calde,încât nici cu geamul deschis nu era bine.Nici iarna trecută nu au ars aşa.Cine vrea să plătească agent termic pe luna mai? Nu înţeleg ce se întâmplă cu românii,este ţara în care un om de condiţie medie are toate ''condiţiile'' pentru a înnebuni.
Ca să fie treaba completă,înainte să ies până la magazin,am scris pe afişul respectiv mesajul ''Opriţi căldura!'',în speranţa că se va sesiza cineva.Într-adevăr,s-a sesizat.După 15 minute,când am revenit,am găsit ruptă partea afişului pe care scrisesem doleanţa mea umilă,logică,decentă.
Trebuie să trăiesc cu oamenii aceştia,de ce...

16 comentarii:

dudu spunea...

...nu stiu ce sa zic...lamine in bloc se intampla la fel...probabil e doar mentalitatea"de ce sa fac eu ceva chiar daca sunt administrator"...singura ta optiune ar fi sa face sesizare direct la primarie...sau sa il ameninti pe administrator cel putin...latfel taci si inghiti...nu asta este atitudinea potrivita...ia atitudine!

Alexandra spunea...

a little prize si o floare de primavara te asteapta la mine pe blog!

Anonim spunea...

Blindius, cu parere de rau iti spun ca da, trebuie sa traiesti cu oamenii acestia. Radetul spune asa, in momentul in care trei zile consecutiv, temperatura depaseste 10 grade, asociatia de locatari poate cere oprirea furnizarii cu energie termica. Deci este de dat in cap Presedintelui asociatiei el trebuie sa se duca personal la punctul termic ce deserveste blocul si sa ceara asta. Anul trecut am avut caldura pana la 15 mai.

Camelia Bucur spunea...

:)) din cate stiu eu, nici o pisica nu o sa foloseasca scara blocului pentru a-si "rezolva problemele"; nu de alta, dar au mania de astupa dupa. Poti sa-i spui vecinei binevoitoare ca ce miroase ea e orice altceva, numai urina de pisica nu:))

Cris-Mary spunea...

Eii ..cat am mai suferit si noi cand aveam caldura si in mai ...cat despre pisisci prefer sa ma abtin si eu am o vecian care isi lasa usa deschisa si motanule ei se plimba in voie pe scara si are boala pe ghivecele mele cu flori :(.. Pana la urma daca si l-a luat ..sa-l tina la ea in casa ..

Blindius spunea...

Dudu,se pare că măcar pe zi nu mai bagă căldura.

Blindius spunea...

Înger fără aripi,mulţumesc!

Blindius spunea...

Mstracna,până în mai? ORIBIL,Berceni se diferenţiază clar de alte cartiere.

Blindius spunea...

Camelia,cu siguranţă pisicuţele acelea nu fac nici un rău.

Blindius spunea...

CrisMary,păi şi tu ţii ghivecele cu flori în scară,la fel poate zice femeia aceea.Motanul împute tot când e în călduri.

Anonim spunea...

Si eu tot in berceni am locuit

Blindius spunea...

Parcă spuneai că stăm în aceeaşi zonă :D . Eu vin din Sălăjan :D

Blindius spunea...

Adică am stat în Sălăjan.

Lillee spunea...

Din pacate nu esti singurul, in fiecare bloc se gasesc asemenea "uscaciuni". Astea-s problemele lor majore...
La noi, toata iarna a fost un frigu' naibii in casa si ( vorba ta ) acum ard caloriferele, de nu mai poti sta. Se agita cineva? Neahh...ei au probleme cu pisicile, cu cainii...

Blindius spunea...

Lillee,tu nu stai la casă?Nu puteţi să decideţi singuri căldura?

MadMe spunea...

Oamenii de genul ăsta sunt împrăştiaţi în toată ţara, aşa că oriunde te-ai duce nu ai incotro şi trebuie să trăieşti cu ei. Din păcate.