tricouri haioase

Pagini

marți, 13 aprilie 2010

Make-up artists!

După ce-am trecut pe la Lillee,Christine şi CrisMary,am văzut cam ce obiceiuri şi credinţe au ele în ceea ce priveşte machiajul.
În ziua de astăzi pare-se că majoritatea femeilor se întrec în a-şi adăuga straturile de fard,fond de ten,lip gloss şi mascara.Naturaleţea,chipul curat,carnea neatinsă de chimicale a buzelor...toate sunt tot mai rare.Merg pe stradă şi văd contur de ochi de parcă fetele ar fi bătute,văd gene împăiănjenite de prea mult rimmel,văd obraji albiţi sau riduri de sub ochi cu strat de fond de ten.Văd piţipoance ''portocalii'' din cauza aceluiaşi fond de ten şi a solar-ului.
Şi totuşi,după ce că talentul de machiaj al unora lipseşte,nici produsele de cea mai bună calitate nu sunt tocmai accesibile pentru buzunarul normal al multora din fete.
Astfel,din punctul de vedere al unui băiat,recomand mai puţină ''zugrăveală''.
Până una alta,vă las cu două fotografii ale unui magazin de cosmetice,situat în staţia de metrou Eroilor.
Să observăm câtă răbdare a avut vânzătoarea să expună mici fişe pentru fiecare produs...



19 comentarii:

Anonim spunea...

Mda,asta cam asa este,prea mult fard ,de parerea asta sunt si eu ,sincer nu prea ma machiez,nici n am asa mare nevoie,nu cred ca frumusetea consta neaparat in tona de fard desi uneori ,daca este nevoie ,chiar este binevenit pe fetele unora...

Anonim spunea...

Eu sunt adeptul "clean look".
Cu cat e mai libera de prostii din astea pe bot.. cu atat imi place mai mult. Ca sa nu spun ca am o oarecare scarba pentru lipgloss!

Urasc "grasimea" si senzatia aia dupa ce saruti o tipa.

Unknown spunea...

La fel gandeste si sotul meu. Pana sa il cunosc pe el imi schimonoseam fata cu fon de ten, creion negru pt conturul ochilor, rujuri de culori diferite. Insa dupa ce l-am cunoscut pe el mi-a redat increderea ca arat cu mult mai bine fara chimicalelea astea.
Recunosc ca fac ceva ajustari cand mergem la petreceri, dar foarte discret.

dudu spunea...

sunt un sustinator al artei...si machiajul este o arta...mie imi place ideea de a machia nu de a fi machiat....

Anonim spunea...

Intr-adevar machiatul este o arta pe care nu toate fetele o stapanesc, trebuie sa stii sa suprapui culorile sa le asortezi, nu sa arati ca o sorcova. Mie imi plac fetele machiate, machiajul ascunde imperfectiunile. Deci, cu cat esti mai machiata cu atat esti mai imperfecta. =))

realbadpisy spunea...

eu ma ingramadesc sa imi cumpar cat mai multe..de folosit mai putin..:D

realbadpisy spunea...

app! mi-am luat si eu ruj de pitzi,, nu se putea sa fiu o sparga' gasca.

Cristina Cioba spunea...

eu sunt foarte naturală, nici cu fond de ten nu mă dau, doar la ocazii, sau când îmi iese vreun monstruleţ la iveală şi trebuie acoperit. o femeie ori e frumoasă, ori nu. straturile de fond de ten nu se pun în calcul. mi-e silă când văd exces de machiaj. şi da, pensulele profesionale şi produsele profesionale sunt produse profesionale. auzisem zilele trecute că "fondul de ten de la avon e profesional.". mă rog, merci de comentarii, te pup

Cristina Cioba spunea...

A, şi apropo de ce zicea cineva mai sus. Sunt lipglossuri foarte mişto, am unul cu miere superb, care nu e deloc lipicios. Mă rog, nici 40 de lei cât am dat pe el nu au fost lipicioşi:))

Alexandra spunea...

ehhh tot mai multa zugraveala pe fata si vreau sa fiu rea...tot mai mult ruj roz metalizat...iacccccc
apropo de zugraveala de pe fata...stateam azi la scoala cu fetele si ne uitam asa putin in jurul nostru...nu are rost sa vorbesc doar de boboace ca doar deja si fetele mai mici sunt ;a fel...kg de fond de ten pe fata si arata atata de oribil...nici nu vreau sa imi imaginez cum vor arata atunci cand va fi necesar sa mai foloseasca una alta din cauza varstei

Cris- spunea...

Sincer , eu ma machiez putin :D.. recunosc ca al meu uraste sa manance fond de ten ..asa ca foarte rar o fac ..si cand o fac ramane al meu impresionat si primesc complimente ..acu ce sa inteleg .. ca ii place mai mult sa ma machiez .. dar se gandeste ca totusi mai bien nu ca sa nu-mi manance fardul? hmm...dilema:D Natural e cel mai bine!asta simt :)

Cris-Mary spunea...

heheh ..eu am fost mai devreme :D dar a iesit doar un Cris-spunea:D

Blindius spunea...

Vă mulţumesc pentru intervenţiile de până acum :P

MadMe spunea...

Eu nici nu folosesc fond de ten, nu-l suport. Las pielea să respire şi ea, săraca. :D
Cât despre magazinul ăla, chiar că a avut tipa răbdare cu carul :))

Blindius spunea...

Madme,Felicitări pt obiceiul de a nu folosi fond de ten :D

Monica spunea...

eu folosesc extrem de rar si atunci cand chiar am nevoie. de exemplu cand nu am nicio problema ma las asa cum sunt eu.
si in plus de asta ma mananca fata de mor si de la simpla crema, ca sa nu ma manance de la fond de ten trebuie sa fiu prea obosita si sa nu mai simt.
si da mai am o problema mi e lene sa ma demachiez:D. e mai simplu sa ma spal seara pe fata si atat decat sa stau si sa dau cu o gramada de demachiant ca sa mi se duca tot...


cat despre pozele tale:)) chiar radeam cu o colega de faza asta:)) trebuie sa nu ai ce face ca sa faci asa ceva. parerea mea:P


oricum frumoasa postarea si parerea ta:)

iculici spunea...

habar n-am cu ce se mănâncă fondul de ten :)) cu piper :))

când folosesc cheştii de ăştia... folosesc aşa: ruj, creionpentru ochi şi (mai nou) rimel. da' le folosesc vineri seara şi sâmbătă seara, când ies cu fetilii :D prin club sau pe la vreo petrecere. nu de fiecare dată... depinde de cheful pe care-l am ... :)

:)

iculici spunea...

AM UITA DE OJĂ :)) ROŞU SAU NEGRU. :)

:)

Lillee spunea...

Eh, cum spunea cineva mai sus, machiajul este o arta,iar daca te pricepi...iese ceva frumos. Imi place naturalul, dar daca am posibilitatea de a imbunatati ceea ce am deja...de ce nu? Recunosc, folosesc de toate. Fondul de ten chiar mi-a fost recomandat de dermatolog iar in mometul de fata daca nu-l folosesc, ma irit desul de urat. Bineinteles, cu o baza de rigoare, iar produsele de calitate, de obicei de origine farmaceutica. Daca nu ma "slefuiesc" putin, nu ma simt bine...m-am obisnuit sa am o imagine bine pusa la punct. :)