tricouri haioase

Pagini

marți, 27 aprilie 2010

Înc-o ceafă de porc.

Deşi s-ar putea lăuda cu faptul că este printre primele blonde care au prezentat o rubrică meteo,Teodora Trandafir priveşte viaţa reticent,din punctul de vedere al aspectului fizic.
Da,cu siguranţă,aspectul fizic nu este mereu determinant în caracterul unui om,dar poate influenţa într-un mod sau altul,nu?
Ca şi cum nu ar fi fost deja mult prea multe bucăţi de ceafă de malac,Parlamentul încă bicameral al României, o primeşte -via colegiul 19- şi pe Teodora Trandafir,care a intrat să ajute şi să sprijine copiii patriei,după cum dânsa şi-a făcut campanie.Liliana Mincă,ex-şefa mafiei de la Loteria Română,deşi susţinută de P.S.D. şi P.N.L.,pierde ruşinos în faţa vedetei media.
Teodora Trandafir,în calitate de parlamentar al României,te rog frumos să ajuţi toţi copiii de etnie rromă să ducă o viaţă mai bună,în altă ţară,şi dacă se poate,să nu-i uiţi nici pe cei români.
Trecem peste faptul că parlamentarii PD-L au respins zilele trecute un proiect prin care s-ar fi putut mări ajutorul social financiar pentru persoanele cu dizabilităţi,printre care...da,şi mulţi copii.Dar au o scuză,nu era Teo deputat,''fraţică''? Stai să vezi lege şi ordine de acum...
Parol!


Cifre din sursa:



Teo Trandafir a castigat alegerile de duminica din colegiul bucurestean numarul 19 cu 8.154 de voturi, adica 54,02% din numarul total de voturi exprimate, a anuntat luni Biroul Central Municipal.

Contracandidatul sau, Liliana Minca, reprezentand Alianta PSD-PC, a primit 45,98% din voturile valabil exprimate, respectiv 6.939 voturi.


Foto.

30 de comentarii:

Alexandra spunea...

eu is chiar foarte curioasa sa vad ce pnm o sa mai faca si distinsa Teo Trandafir...ca doar la noi toti zic ca vor face si vor drege si pana la urma se alege praful de spusele lor

Unknown spunea...

pentru cuvintele de inceput ai o bila neagra de la mine. nu am stiut ca persoanele slabe privesc altfel viata decat cele cu kile in plus. nu stiam ca daca esti trasa prin inel ai si mai multa minte sau mai stiu eu ce.
nu o sustin pe teo, nu ma intereseaza subiectul ,insa inceputul articolului tau lasa de dorit. pacat, aveam alta impresie despre tine

Blindius spunea...

Veronica,eu nu sunt slab,una la mână.Şi doi,te-ai precipitat,ai citit în grabă.

Blindius spunea...

Şi eu aveam impresia că citeşti mai atentă :D,în afară de asta,Teo chiar a fost frustrată de problemele sale,că altfel nu s-ar fi răhăţit pe dânsa să scape de acestea.

realbadpisy spunea...

mde..ma indoiesc ca v afce mare branza...

cristishady spunea...

pff . Perfect. Cine urmeaza sa intre in parlament, Bahmuteanca?

Cristina Cioba spunea...

mie-mi place de ea....

Sasha spunea...

Trecui și io p-aici...dar cum să zic? degeaba. no offence mă bucur să te citesc DAR subiectele astea mă cam exasperează. Doamna trandafir bla bla bla bla iar de-acum încolo, nu o să se lase mai prejos față de restul intelijmenței.. și o să realizeze bla bla bla bla bla-uri și mai mari. Cred că frazele astea cuprind tot. Deci s-a înțeles. :D

Blindius spunea...

Cristy,eu aş vota-o pe Bahmuţeanca :))

Blindius spunea...

Cristina Bulina,şi mie îmi place Teo,dar nu ca politician.

Blindius spunea...

Sasha,îmi pare rău că nu sunt pe placul tău,dar trebuie să-mi exprim părerea :D

Blindius spunea...

Balauriţa,şi eu sunt curios.

Anonim spunea...

Blindius, propun sa iti faci un partid :P

Anonim spunea...

Ce sa mai reuseasca Teo, s-a cam dus vremea ei, asa cum s-a dus si zana surprizelor, asa cum se va duce si Mihaela Otil.

Blindius spunea...

MStrâcnă,îl fac,dacă accepţi să-l finanţezi.Ce zici?

Camelia Bucur spunea...

sincer, spre deosebire de alti parlamentari, macar ea stie sa lege mai mult de doua fraze...

Blindius spunea...

Camelia,mi-ai mai zis părerea asta o dată.Nu ştiu ce să încep să cred :D.
Avem nevoie de oameni cu minte,nu cu suflet.Le leagă,ok...să le facă şi fundă.Cu ce ajută legatul a două fraze în fundamentarea unui proiect de lege.
Mie-mi place Teo,da' să facă matinale,nu are ce căuta în politică pentru a acoperi interesele murdare ale PD-L-ului.Treziţi-vă,măi oameni buni!

dennis spunea...

bine ca nu are nevoie de secretar ca ar intra in scena si Tanta sau Luciu ;)

Cris-Mary spunea...

NU prea o inghiti .. poate nu are nevoie de secretar de stat dar un purtator de cuvant tot ar merge asa ca e posibil sa te trezesti cu un nou purtator de cuvant ..

Unknown spunea...

Până la urmă, indiferent că o înghit eu sau nu, fiecare îşi vede de os... Viaţa e în medie de 60 ani, iar ăştia trec pac pac.

Blindius spunea...

Dennis,foarte tare,merci de părere!

Blindius spunea...

CrisMary,să vedem ce salariu dă Teo pt consilier parlamentar :D

Blindius spunea...

Keltoighost,foarte pragmatică! e adevărat ce zici,totuşi. Mulţumesc de părere.

v@li spunea...

politica. Bleah, inca va pierdeti timpul cu leprele astea?

Cristina Cioba spunea...

ca politician nici mie. nu cred ca ar fi buna.e moale...si...ma rog.
off topic-ma bucur ca ti-a placut postarea, eu sunt ahtiata dupa haine, am norocul ca foarte putine lucruri nu-mi vine bine,deci in general cam orice pot purta, inclusiv colanti din latex. am unii nu foarte luciosi, dar ii port cel mult in club sau la un eveniment mai extravagant. sunt vulgari pe strada, si mai ales la scoala, cum am vazut recent la niste specimene...
puup:*

Anonim spunea...

Blindius, tata, eu lucrez pe nasturi :P

Blindius spunea...

v@li,încă mai scrii precum cocalarii ? care-i problema ta ce facem noi,cu timpul nostru? ignorantule.

Blindius spunea...

MStrâcă,mi-e teamă că nu putem să ne asociem dacă lucrezi pe nasturi,cel mult dacă erau capace de bere,mai ziceam.

v@li spunea...

ce naiba aveti frate, sunteti speriati de bombe? Prea temperamentali mai sunteti , zau.
Eu am vrut sa zic ca a te consuma pentru asta este doar o pierdere de timp. am fost si eu ca tine, vroiam, visam, etc. Dar ce rezolvi daca te consumi pentru astea? Crezi ca tu sau altcineva o sa salveze Romania de la dezastru? Uite, de exemplu Mircea Badea se tot chinuie de vreo 6 ani sa trezeasca populatia, sa-i spuna ce se intampla cu tara asta, si ce rezolva? isi ia p*** in gat, amenzi de la cna si basescu primeste 5 milioane de voturi. Chiar nu inteleg de unde nevoia de a face atatea atacuri, cocalar, ignorant, ma cunosti macar, ai schimbat vreo vorba cu mine? Nu. Ai idee cine sunt ? Nu. Se pare ca luati prea personale aceste discutii, nu ti-as recomanda sa te porti asa cu necunoscutii si pe strada, ca nu stii de ce nebun care nu stie sa se abtina dai. Daca tu crezi ca sunt un ignorant ca ma doare in cot de astia si de ce fac ei, este problema ta. Cand s-o putea face ceva, am sa fiu acolo, pana atunci mult succes cu lupta contra puterii/coruptilor.

Blindius spunea...

Vali,cu coadă de maimuţă în loc de A,păi te invit să stai într-o stare de somnolenţă până când moare toată generaţia asta de politicieni,şi te zdruncinăm un pic atunci,ca să te bucuri c-a rezolvat timpul tot.
Ce face Mircea Badea? Mircea Badea este un găinar care ştie doar să fie cu gura mare,ştie să alerge şi să facă şpagatul.De caterinca sa împrăştiată la Antena 3,suntem în stare câteva sute de mii s-o facem,el doar este prins într-un sistem în care cu greu mai poţi intra acum fără muie,pilă la cei din CONDUCERE.
De ce? Fiindcă suntem ignoranţi.Votezi?Dacă votezi,faci politică.Deja ai dat 2 comentarii,ai intrat într-o discuţie politică.Unde te-am numit cocalar,te-am întrebat dacă scrii precum ei...
Baftă,te mai aştept pe site.