tricouri haioase

Pagini

vineri, 2 aprilie 2010

''Day-brakers''



Titlul n-are treabă cu filmul (Daybreakers).Aşa s-a plecat în mare parte,ieri de dimineaţă,la serviciu.După greva spontană a celor de la R.A.T.B. s-a mers pe jos o bună parte din zi,transportul subteran,taxi-urile şi automobilele personale fiind singurele soluţii.Bani în plus pentru firmele de taxi şi pentru METROREX.Efecte? Dacă r.a.t.b.-iştii şi-au pus în minte începerea procesului de tonifiere a muşchilor la picioare pentru populaţie sau chiar slăbirea în masă,cu siguranţă au fixat bine prima cărămidă din planul lor.Pare-se că Municipalitatea a lansat chiar ideea scumpirii abonamentului la 55 de lei şi a călătoriei unice la 1,5 lei,tocmai bine cât să umple călătorul de o nouă frustrare,aceea de a da bani mai mulţi către nişte servicii inexistente.Băi băieţi,înţeleg că bucureşteanul pasager trebuie să menţină curăţenia,dar la naiba,face cineva curăţenie în autobuze şi tramvaie,ca să fie menţinută?Nici nu vreau să mă gândesc cum a fost pentru locuitorii din cartierele Drumul Taberei sau Rahova,în condiţiile în care acolo nu există metrou,şi cea mai apropiată staţie este foooarte departe.
Unchiul meu,din partea tatălui,este şofer R.A.T.B pe linia de autobuz 116.Eu nu-l sun să-i urez ''Sărbători fericite'',dar n-ar strica să le aruncăm cu nişte ouă în parbriz.
Ca de sărbători,şi aşa s-au plâns micuţii că n-au primă...


(Imagini video în exclusivitate)

10 comentarii:

Cris-Mary spunea...

Eu m-am distrat ieri cand l-am auzit pe unul la radio ca a zis ca pana si pietonii sunt bara la bara :D ..Corect ..asa a fost ..ieri am fost cu totii bara la bara

realbadpisy spunea...

oo-le sa fie rosi, da?

realbadpisy spunea...

si nefierte..

Blindius spunea...

RealBadPisy,să fie de toate culorile şi nefierte.

Blindius spunea...

Cris-Mary,săptămâna viitoare este posibil să fie din nou grevă.

Anonim spunea...

Paste Fericit si o vara superba va ureaza TiSport!

Orin spunea...

Pînă la urmă, greva R.A.T.B. nu a fost păcăleală de 1 aprilie?
Apropos de prețul biletelor, în Sibiu sînt 1,5 lei de multă vreme, chiar dacă distanțele sînt mai scurte! De, Capitală Culturală... :)

Blindius spunea...

Orin,nu a fost pacaleala.A fost chiar o realitate grava.

iculici spunea...

:)
în suceava, biletul pentru transportul în comun e 1,5lei din 2008.
în iaşi e 1,5 de ani de zile ... însă sunt mai multe variante: 1 călătorie=1,5lei; 2 călătorii=2,5; 10 călătorii=12lei. abonamentele, în iaşi, (o linie) îs vreo 66 lei, mi se pare. pentru studenţi, reduceri sunt numai pentru cei de la fără taxa.
în suceava reducerea se acorda tuturor elevilor şi studenţilor... asta în 2008; de atunci e posibil să se fi schimbat unele chestii...

:)

Blindius spunea...

Bine ai venit,Iculici.Scump în Moldova,nu-mi place!