tricouri haioase

Pagini

vineri, 9 aprilie 2010

Concurs aniversar.

Blogatu lansează un concurs despre prima postare pe care a avut-o un blogger,oricare ar fi acesta.Cu ocazia a 3 ani de existenţă,Blogatu dispune de 3 premii pe care este gata să le ofere.Astfel,regulamentul concursului (Primul articol de pe blogul tău) se desfăşoara după cum urmează:

- Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să scrii pe blogul tău un articol nou, în care să postezi un link către primul articol pe care l-ai scris pe blogul tău.
- Articolul cu care te înscrii în concurs poate fi oricât de lung sau de scurt însă trebuie să cuprindă obligatoriu link către primul tău articol.
- Precizează că participi la concursul Primul articol de pe blogul tău (nu e obligatoriu să postezi link spre Blogatu sau spre acest articol).
- Postează link către însemnarea cu care participi in concurs într-un comentariu la acest articol.



Astfel,în primul meu articol criticam viaţa virtuală a celor din jur,şi cum Internetul acaparează foarte mulţi indivizi.Amuzant,nu? Link-ul fiind deja postat,voi repune postarea respectivă şi aici :


- Fii cine vrei tu pe net ! - Îţi sună cunoscut , sunt sigur de asta. E reclama de la un provider de Internet recent intrat pe piaţa noastră dispusă să absoarbă orice. E o reclamă inteligentă dacă stăm să ne gândim că vrea să atraga noi internauţi , dar am dubii că este şi morală.
Stiu cum era când n-aveam Internet, totul era super : prietenii ieşeau mereu la un fotbal, la o terasă , la o plimbare...ca o copilărie-adolescenţă cum ar trebui să fie ea. Ar trebui să nu încurajăm ca identitatea s-o găsim într-un mediu virtual, pentru că am neplăcuta ocazie să văd cum prieteni de-ai mei, oameni f. plăcuţi la vorbă, pe Internet sunt schimbaţi aproximativ 90% de nu te poţi înţelege dracului cu ei. Ce rost are să ne închidem în noi când în jur avem poate zeci de amici sau foarte buni prieteni gata oricând să te facă să te simţi minunat !!!
Aş da orice pe câteva ore pierdute cu prietenii mei , la distracţie.

Aşa că : dă Shut Down la sistem şi Start la distracţie, cât încă mai avem timp. AU ! AU! AU !


Era anul 2007,erau alte vremuri.

5 comentarii:

Cris-Mary spunea...

hehehehe ...ai fost tare ... mi-a palcut de tine:D

tizul spunea...

Ai dreptate, de multe ori tre' sa-mi gonesc copiii afara din casa. :-))

Lillee spunea...

Mult succes la concurs :)

Blindius spunea...

Mulţumesc,Lillee.Nu ţin să câştig :D

MadMe spunea...

Foarte tare :)) Succes la concurs :D