tricouri haioase

Pagini

marți, 28 iulie 2009

Let's get Ridzi to party !

Ce haos pe scena politică din România !
Fostul ministru al Ministerului Tineretului şi Sportului a fost trimis sub lupa autorităţilor de către comisiile abilitate de Parlamentul României. În orice caz, acest fapt s-ar fi întâmplat oricum,deoarece respectivele comisii sunt doar de ''luat ochii'' în condiţiile în care nu pot da verdicte, ci doar recomandări. Din perspectiva mea, acest minister nici n-ar trebui să existe, ar trebui să fie ''lipit'' de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cum mi se pare c-a şi fost în trecut, dacă nu mă înşel. Acum nu afirm că Doamna Ecaterina Andronescu ar fi împărţit banii mai bine dar poate mai responsabil.Să nu uităm că sesizarea în cazul Monica Iacob Ridzi a venit din partea Presei, nicidecum din partea vreunui organ de anchetă sau a unei cercetări Parlamentare,aşa cum este stipulat faptul că parlamentarii au funcţie de control asupra Guvernului.
În altă ordine idei,în cursa de înarmare pentru alegerile Prezidenţiale din acest an, Preşedintele în exerciţiu mai pierde câteva gloanţe , acesta fiind practic Creatorul ''Monstruoasei Coaliţii 2'' ce ne-a distrus orice încredere doctrinară.
Se tot vehiculează cât va mai trăi Coaliţia de parcă ar fi realizat ceva până în acest moment şi nu vrem să intrăm ''pe neaşteptate'' în probleme.
Doctorul Primar General Sorin Oprescu şi-a anunţat gândul neoficial de a candida pentru Alegeri , stârnind panica printre Guvernanţii care ar fi chiar gata să ridice pragul de semnături la 500.000 pentru candidaţii independenţi. Poate pentru prima oară în ultimii ani, viitorul Preşedinte nu mai pare a fi 100% portocaliu,Oprescu şi Geoană , în ciuda criticilor aduse, fiind destul de puternici pentru o luptă în procente.
Sigur, cine nu e criticat astăzi?Dacă scăpăm în 2012 de Apocalipsa mayaşă , mă aştept ca la alegerile din 2014 să candideze Domnii Marian Vanghelie şi George Becali


Niciun comentariu: