tricouri haioase

Pagini

sâmbătă, 29 mai 2010

Mă transform în youtube.

Ştiu că nu dă bine să ai multe clipuri de pe youtube.Prima impresie a vizitatorului este că nu ştii să legi două cuvinte,că n-ai inspiraţie,că ocupi abuziv nişte spaţiu în world wide web.
Într-o antiteză totală,de la versurile lui Deliric despre realitatea românească până la beat-ul tipic dance-ului anilor '90,Lady Gaga se pregăteşte de un nou hit.Din ce-am văzut şi auzit până acum,featuring-urile nu o pun în valoare.În ciuda stilului ultra comercial,a armatei de marketing ce se ascunde în spatele micuţei Stefani Joanne Angelina Germanotta,trebuie să recunosc că are calităţi vocale,fie acestea şi adjustate în studio.
Este numărul 1 pe segmentul ei.
Single-ul Alejandro va apărea însoţit de un videoclip la data de 31 mai.Mă întreb ce nebunii se vor regăsi în videoclip,dacă ţinem cont de experienţele anterioare,nici clipul pentru Alejandro nu o să fie unul banal.
Până atunci,mă bucur de piesă.


vineri, 28 mai 2010

''Democraţie cu miros de latrine''

Una bucată piesă rap cu mesaj pentru cei care nu se identifică în ''Puya , Kamelia şi George Hora,ya ya''.Videoclip inspirat,versuri în legătură cu realitatea.Artişti mai puţin cunoscuţi care păstrează tradiţia rap-ului.

miercuri, 26 mai 2010

Arată-mi desktop-ul ca să-ţi spun cine eşti...

Bre,treaba stă astfel : nu prea am mai avut eu chef de blogging,dar o să mă revanşez cu vizitele.M-am gândit chiar să scot Zelist-ul şi clipa aceasta nu e departe.Am intrat în perioada alocată Gemenilor,probabil cea mai bună zodie care ar trebui să fie de 2 ori pe an.
Poza următoare am găsit-o pe forumul unei echipe de fotbal din România,mi-a plăcut ideea şi am preluat-o.Vă pun poza liberă urmată de cea cu desktop-ul meu.
Fiindcă pot!





Aşa da curăţenie în cameră !

vineri, 21 mai 2010

Hans,the Führer.

Hans e micuţ,dar deştept.Nu refuză mâncarea şi joaca.Deja ne-am împrietenit.El îi promite, mieunând, jumătăţii mele că va folosi mereu litiera,iar eu l-am lăsat să se joace cu şireturile de la adidaşi şi să-mi atingă jeansii cu gheruţele.Da,mie nu-mi place să fiu murdărit pe jeansi.E deparazitat,vaccinat şi e gata să ia viaţa de apartament lăbuţă cu lăbuţă.Sigur,va trebui să mai treacă pe la veterinar,cât de curând.
Deja e coadă de femele la uşa blocului,toate aducând şi câte un şoricel,drept ofrandă.Am observat eu că îi cam place să tragă de cablurile de prin casă,de şireturi şi tot încearcă să intre pe sub uşă.
E clar,va domni printre necuvântătoare.








*Voi,iubitorii de câini maidanezi,când mai adoptaţi şi voi ceva,nebunilor? La scandal şi ţipete,ne pricepem cu toţii !

joi, 20 mai 2010

Prea multe întrebări fără răspuns...

Mai punem şi-un cântec.
Am tot ascultat piesa de mai jos în ultimele zile.Aisha,cu ''What for'',va reprezenta Letonia la Eurovision 2010.Nu ştiu când o să fie concursul,din păcate. Aisha putea să se apuce de alte activităţi,dar a primit o melodie bună pe care o văd în top 5 la Eurovision,dacă nu se fac mânării.Am zis top5 fiindcă noi,românii,vom câştiga de departe anul acesta şi vom organiza totul la anul într-una din marile săli ale ţării.Ştiţi voi,acele 400 săli de sport ridicate în timpul lui Adrian Năstase.
Nu am pus videoclip-ul de prezentare fiindcă e cam slab regizat,acolo cântăreaţa letonă se chinuie să plângă şi mai mult te amuzi decât să asculţi piesa.
So,please enjoy !


Repere...

Trece timpul de parcă ar fi o cursă din Formula 1 Grand Prix.Secundă cu secundă,lună cu lună,an după an.Mulţi dintre noi suntem prinşi într-o rutină inimaginabilă,care ar face chiar şi un ceas elveţian să fie uimit de ciclul nostru de repetare al anumitor evenimente.
Neavând ce face,am stat şi m-am gândit cum funcţionează rutina mea,la nivel de reper.
1 ianuarie,începe Anul Nou şi mă gândesc la tot ceea ce trebuie să fac în anul respectiv.
Data de 5 a fiecărei luni o reprezintă ziua când vine salariul,cu o săptămână înainte de bonuri şi decont.
1 şi 8 martie reprezintă perioada cadourilor pentru femei,la mijloc,5-ul fiind ziua de naştere a jumătăţii.În aprilie este Paştele,mă gândesc că iar intră lumea în aceeaşi rutină specifică sărbătorilor.
Pe 7 mai se adună ani buni de la câştigarea Cupei Campionilor de către Steaua.Vegetez până în iunie,când pe 6 mă lovesc de încă o lună cumulată în relaţia amoroasă iar pe 15 mă lovesc de încă un an adunat în buletin. Apoi vine 30 august,când toţi uită de Sfântul Alexandru. Vegetez până în septembrie şi octombrie cu zilele părinţilor.
De atunci mă gândesc la 6 şi 25 decembrie,care pentru mine sunt zile de cadou,un fel de tradiţie la care ţin foarte mult.
Urmează seara de 31 decembrie şi după aceea...o iau de la capăt!

luni, 17 mai 2010

A şasea semnătură...

Să nu credeţi că nu am dat subsemnatul de mai mult de 6 ori în viaţă.
Urăsc Berceni-ul,oamenii din cartier îl urăsc şi dânşii,li se vede pe chip.Am ieşit uşor de după blocuri,am coborât din tramvaiele ruginite şi am mers în piaţă.E genul acela de piaţă pe care o uram când eram mic,cu cârciumi,ţigani,intermediari la achizionarea locurilor de tarabă.
Cu alte cuvinte,de treci prin piaţă ori pe lângă aceasta,îţi lasă un gust amar.Mergeam spre supermarket şi văd un picior de cort,ridic capul crezând câteva milisecunde că este campanie electorală şi...surpriză,nu era aşa ceva.
O organizaţie (împinsă de cine ştie care partid de opoziţie) milita pentru strângerea de semnături în vederea demiterii Guvernului condus de Umil Poc (Emil Boc).
Nu prea se înghesuise lumea,aveam doar a şasea semnătură.Chiar şi după ce am semnat,conştient fiind de nulitatea mişcării,mi-a fost un pic teamă să nu mă atace vreun portocaliu,deşi situaţia ţării este cum este.Am vrut să mă asigur că bătrânica aceea care strângea semnăturile,nu stă degeaba.De aici să iasă bani,dacă nu din pensia muncită atâţia ani...
Dacă suntem sinceri cu noi,ştim doar faptul că alţi politicieni nu ar fi putut schimba vremurile grele,dar avem libertatea de a crede că ar fi putut lua măsuri mai uşor de suportat.
A fost un loc frumos din Berceni,oare mâine va mai exista?



joi, 13 mai 2010

Suspecţi de prostie.



Privind poza de mai sus,stau şi mă întreb dacă nu cumva reprezentaţii acestei firme,Ikea,sunt dobitoci?
Nu ştiu cum stă situaţia la voi în oraş,dacă au ajuns la voi,dar în Bucureşti vezi ''n'' panouri publicitare courtesy of Ikea.
Scandinavii au nişte preţuri de-ţi taie respiraţia.După cum observăm,aproape 3600 ron (36 milioane lei),pentru o canapea amărâtă,cu trei locuri şi extensibilă,vai de naţia acesteia.
Cică este rezistentă,şi vedem trei plozi jucându-se.Oare au mai mult de 50 de kilograme împreună? Nici cât o piţipoancă.Una care să se respecte,normal. Dar ce să mai discutăm dacă două persoane de 70-80 kilograme întreţin relaţii sexuale pe canapea.Se duce naibii în două ore,îi sar arcurile de zici că este balansoar.
Şi ce target au cei de la Ikea,până la urmă? Bănuiesc,după preţuri,c-ar trebui să fie ceva familii înstărite,ori varianta a doua ar fi că vor să îndatoreze oamenii.Aşa s-ar explica,poate,de ce tot au afişaje la metrou !! Păi eu dacă aş lua mobilă,m-aş duce direct la un depozit de mobilă ce aparţine de o fabrică specializată.
Dar mulţi români nu sunt aşa,iar eu n-aş mai vrea să fiu român.

marți, 11 mai 2010

Consumăm...


În perioada mandatului lui Traian Băsescu,ştiţi care este secretul de stat al României?
Răspunsul este : secretul lui Bachus.
Rămânem tot în sfera lichidelor,şi prezentăm după Berea ''Cavou''şi Energizantul ''Buldozer'',o bere mai rar văzută,cel puţin de mine.Voi aţi gustat aşa ceva? Bere albă,adică.Nu-i comentez aspectul,zici că e...
Urmează pâinea Boc,salamul Videanu şi palinca Britney Spears.

duminică, 9 mai 2010

Cum stă situaţia...

Situaţia stă astfel : ieşind în public şi declarând ce-a declarat,Marinarul a fost din nou în afara Constituţiei României,revizuită în 2003,Constituţie pe care o urăşte atât de mult. Băsescu Traian a încălcat Articolul 41,alineatul 5,care stipulează următoarele : (5) Dreptul la negocieri colective în materie de muncă şi caracterul obligatoriu al convenţiilor colective sunt garantate.
Cu alte cuvinte,''drag popor de şobolani bugetari,noi am fost incompetenţi,calici,nesimţiţi,iar acum veţi avea de suferit tot voi,proştii,pentru că la salariile noastre ne doare fix în fund de 15%'',sigur,asta într-o traducere lărgită.Acesta este Preşedintele ales al românilor din ţară şi de peste hotare.
Cum stă situaţia privind Tabinetul lui Umil Boc? Pe 17 mai 2010 se întrevede la orizont o moţiune de cenzură.Ironic sau nu,aceasta se va desfăşura la 4 luni,3 săptămâni şi două zile de la re-re-re-instalarea Guvernului condus de cel mai sus menţionat.Adică,opoziţia ar cam vrea să oprească dezvoltarea acestui nedorit boboc guvernamental.
Previziuni?Ultima dată când Guvernul a fost demis,moneda euro s-a apreciat fulminant în comparaţie cu leul nostru ştirb.Astăzi,euro este în depreciere faţă de dolarul american din cauza situaţiei economice din Europa,dar eu mizez pe creşterea amândurora dacă va cădea Guvernul.
Mizez în mod teoretic,dar practic sper ca euro să nu crească.Sper...


Acesta-i Preşedintele vostru !

vineri, 7 mai 2010

Buletin de Sevilla !



Deşi au trecut 24 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua Bucureşti,amintirea rămâne vie iar această zi o să fie mereu sărbătorită de către suporterii stelişti.
7 mai 1986 este ziua în care fotbalul românesc a intrat în elita europeană,în care Steaua Bucureşti a câştigat cel mai important trofeu inter-cluburi de pe bătrânul continent.
7 mai 1986 este momentul reper pentru care orice alt suporter român,al oricărei alte echipe de fotbal,trebuie să se încline şi să dovedească respect uneia din bucăţile istorice ale fotbalului.
O performanţă greu de egalat,în faţa căreia aceeaşi Steaua Bucureşti a fost singura care s-a apropiat de repetarea succesului.
7 mai 1986 este o zi care acoperă infinit toate problemele de astăzi,dovedind ceea ce înseamnă adevăratul spirit încropit cu muncă şi devotament în Ghencea.
Din 7 mai 1986,fiecare stelist din Bucureşti sau din ţară,ori din afara graniţelor României,îşi pierde locul de origine.
În fiecare zi de 7 mai,de 24 ani,avem buletin de Sevilla !

Life as a video game.

Filmuleţul de mai jos este o realizare superbă a unor oameni talentaţi şi inspiraţi din viaţă.Ştiu că l-am mai văzut pe un blog,dar nu fusese foarte vizualizat.
Având în vedere numele personajului principal,ţin să dedic filmuleţul,dacă se poate spune aşa,unui om în care am crezut ca prieten de viitor,dar din partea căruia viitorul s-a rupt după încheierea unui stagiu de viaţă.
Cu toate acestea,îi mulţumesc pentru timpul petrecut!


Urmăriţi întreaga poveste,merită.


miercuri, 5 mai 2010

Carnea Rahovei.

A fost zi de salariu,astfel că după vizita la bancomat am luat-o la pas spre hypermarket pentru a cumpăra una-alta.Am zis să fac o schimbare scurtă,să mai vizitez Bucureştiul,uite aşa ajungând la Kaufland,unde chiar sunt preţuri mai mici şi promoţii bune.M-am dus în Rahova,cartier cunoscut şi respectat mai ales pentru faptul că ai şanse să nu scapi bine dacă te plimbi seara.Entităţi întunecate la faţă,băieţi cu ''STEAUA'' tatuat pe antebraţ şi fete coca-piţi.Betoane,adică blocuri multe.Asta e Rahova,locul unde toţi oamenii sunt afară din bloc pentru că e prea cald înăuntru.
La întoarcere am găsit locul de unde se ia carne în Rahova.''LaBia'' Rahovei.
Porno,nu?


luni, 3 mai 2010

Un fel de ''pisi-cuţu''.




Să rămânem un pic tot în lumea necuvântătoarelor.
Mânaţi de planul macabru al lui Atănăsoaei,o mână de hackeri iubitori de maidanezi încearcă prin orice mijloace posibile să salveze colectivul de zeci de mii de câini din Bucureşti,asigurându-le acestora 300 lei pe zi.

Omul săptămânii.

Mă gândesc că n-ar strica să fac săptămânal o postare despre cine cred eu că este omul săptămânii.Aşadar,cu o întârziere de o zi,îl nominalizez pe Mihai Atănăsoaei,Prefectul Bucureştiului.De ce?
Păi să vedem,o luăm încetişor.Ultima dată când am scris despre câinii maidanezi a trebuit să şterg pe cineva din lista de parteneri.Accept păreri pertinente dar nu prostii bazate pe emoţii îndoielnice.
Ce-a făcut Atănăsoaei? Omul propune să fie omorâte potăile care stau mai mult de 7 zile în adăposturile publice.Acesta spune că anual se cheltuiesc 34 milioane de euro pentru întreţinerea patrupedelor,iar eutanasierea acestora (40.000 minim) ar costa doar 105.000 euro.De asemenea,propune şi o serie de măsuri pentru a stopa înmulţirea acestora.Nu le enumăr.
Această decizie a făcut ca toate muierile neatinse,toate sentimentalistele nebăgate în seamă şi fără o ocupaţie temeinică,să iasă în stradă pentru un protest,nicidecum pentru situaţia tragică în care se află economia României.
Repet,nu putem trata problema din punct de vedere sentimental,nu putem trata un animal în mod uman,deoarece este un animal.Omul a permis domesticirea acestui animal,omul are puterea de a pune capăt unei astfel de probleme.Mi-este inacceptabil să folosesc rute ocolitoare pentru a nu deranja ditamai dulăii.Cine doreşte să salveze câinii,să îşi ia unul de pe stradă,să îl înregistreze şi să-l treacă la întreţinere.Dar să nu facă scandal pentru faptul că trebuie omorâţi,fiindcă...da,chiar trebuie.Dacă nu suntem de acord cu asta,atunci suntem de acord cu femei,copii,bătrâni mutilaţi de maidanezii foarte violenţi.
Mori,javră! Atănăsoaei,mulţumesc.

Cum ar fi ca aceşti frumoşi câini să mă omoare când plec de la serviciu?Toţi sunt mai mari decât mine de ar sări,şi se vede,nu duc lipsă de mâncare fiind pe lângă un hypermarket,iar puiuţii lor sunt în poza de mai sus.Viitoarea generaţie pe care trebuie s-o oprim!


Foto şi video,arhiva personală.